Poprawiono nazwę tematu. misspill
Wnioskuje to po twoich oczywistych objawach psychotycznych, ktore doswiadczylem tylko kiedy bylem w ostrej fazie psychozy bo kilku tygodniach nie spania. A ty to masz po jednej dawce, to jest bardzo martwiaca oznaka. To znaczy, ze to w tobie siedzi i moze wyplynac pelna moca, jesli bedziesz zazywac narkotyki, tak to juz sie dzieje, ze niektorzy po jednokrotnym wzieciu nawet jakiegos leku ktory jest lekko narkotyczny, nie moga otrzasnac sie do konca zycia. A ty to na pewno masz, powinnas unikac dragow za wszelka cene.
Wiecej, ty pewnie masz psychoze jakas i narkotyki ja poteguja tak ze czujesz ze ja masz, a jak czujesz, ze ja masz, to masz ja wybitnie ciezka (omamy sluchowe to ekstremalny przypadek), no i majac schizofrenie, mozesz ja narkotykami znacznie poglebic.
Ludzie, ktorzy maja schizofrenie, nie zdaja sobie z tego sprawy, w ich opini sa zupelnie normalni i tak samo mozesz myslec ty.
Dodam jeszcze, ze omamy sluchowe to nie psychodelia tylko psychoza tak samo jak inne objawy ktore opisujesz.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.