PEACE
Inna sprawa, gdy rzygasz po zbyt dużym buchu podczas krztuszenia. Wtedy to nie ma nic wspólnego z mj - po prostu się dusisz i samo leci.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Polecam spróbować palić z fifki, ściągać małe chmury i kontrolować Twój stan upalenia.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
W zasadzie to zioło działa na mnie "książkowo" przeciwwymiotnie. Wiele razy uratowała mi dzień, kiedy żołądek się buntował.
Być może przyczyną są różne "uszlachetniacze", które obrotni dilerzy dodają do tematu...?
Sądzę, że się przepaliłam, ale dodatkowo myślę, że miałam też jakiś napad lękowy, bo czułam jakby gardło mi się zaciskało - od razu myśl "kurwa znowu się dusze.
Myślę, że jaranie po prostu nie jest dla nas skoro czujemy się po nim źle i tyle.
Opis sugeruje atak paniki. A czy został wywołany przez zioło, tego nie wiesz na 100%. Ludzie mają takie ataki ot tak.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.