Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
22 czerwca 2019blokowiska666 pisze:Ja właśnie jestem oficjalnie na 225mg i będę zwiększać do 300 albo więcej jak moja magiczka się zgodzi.21 czerwca 2019ToMashov pisze: A ja bym miał pytanko tego typu. Czy warto dobić do 300 mg pregaby, czy będzie znacząca różnica pomiędzy 300 a 225 mg ? Lece już z 2 miechy na 225 mg i niby jest spoko, ale wydaję mi się że to jeszcze nie to. Nie wiem czy warto sobie niszczyć bebechy dorzucając więcej i czy nie będzie potem ciężko jak nasze drogi z Pregą sie rozejdą xd![]()
Odpowiadając na pytanie, moim zdaniem warto wejść na 300. Z moich experymentów wywnioskowałem, że 300 na śniadanie to najlepsza opcja, 450 to już u mnie naćpanie lekkie.
Paweł
A i jeszcze pytanie: czy brałeś ostatnio opiaty, bo coś mi takiego mignęło na forum? U mnie zaprzestanie ich brania zawsze powodowało lęki, więc może jednak uda się przetrzymać te kilka dni dostrojenia się organizmu i obejdzie się bez pregabaliny? Trzymam kciuki, aby obyło się bez <3
Jeśli już musisz wracać ja zaczęłabym od najniższej dawki czyli 75 mg tak ze 2-3 dni i jeśli nie pomoże to zwiększyć do 75-0-75 mg też kilka dni i jeśli nadal będzie słabo to zwiększałabym o te 75mg. Wiadomo, że jak weźmiesz 150-0-150mg to lęki odrazu powinny ustąpić, ale ja bym jednak celowała w jak najniższą dawkę terapeutyczną z wiadomych powodów.
Paweł
22 czerwca 2019blokowiska666 pisze:Ja właśnie jestem oficjalnie na 225mg i będę zwiększać do 300 albo więcej jak moja magiczka się zgodzi.21 czerwca 2019ToMashov pisze: A ja bym miał pytanko tego typu. Czy warto dobić do 300 mg pregaby, czy będzie znacząca różnica pomiędzy 300 a 225 mg ? Lece już z 2 miechy na 225 mg i niby jest spoko, ale wydaję mi się że to jeszcze nie to. Nie wiem czy warto sobie niszczyć bebechy dorzucając więcej i czy nie będzie potem ciężko jak nasze drogi z Pregą sie rozejdą xd![]()
Odpowiadając na pytanie, moim zdaniem warto wejść na 300. Z moich experymentów wywnioskowałem, że 300 na śniadanie to najlepsza opcja, 450 to już u mnie naćpanie lekkie.
Pregaba eliminuje leki przez dekarboksylazę glutaminianu do gaba i tłumi inne neurotransmitery stąd brak lęków. Nie są to drogie suplementy, może warto spróbować?
Po jakim czasie zacznie ta prega działać, po jakim czasie organizm się nią nasyci?
Paweł
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".