+Poprawia samopoczucie;
+zwiększona gadatliwość;
+znacznie obniżony próg stresu (mam wrażenie, że nie ruszył by mnie nawet skok ze spadochronem).
-Zapewne zwiększająca się tolerancja (biorę dopiero kilka dni);
-napadowe uczucie zmęczenia (czasem mam wrażenie, że jak zamknę oczy, to usnę nawet na siedząco) - Nie jest to uciążliwe, szybko przechodzi;
-Lekki chaos w wykonywaniu pracy (chcę zrobić wszystko szybko i się często mylę).
Więcej skutków pozytywnych/ negatywnych nie zaobserwowałem ale biorę dopiero 4 dni.
20 czerwca 2019ludecki12 pisze: U szwajcara brak towaru. Który inny polecicie?
Według ruskiej ulotki feniego można brać w niskich dawkach 2-3 tyg. Zawsze jakieś rozwiązanie na ostatni skok. Coś mi ta prega namieszała w układzie i wolę podejść do tematu ostrożnie.
Dzieki.
E: może jakbym od poczatku stosowal kwas walproinowy to byloby wiecej gabusi i nie mialbym tylu sajdów. Kto wie, jest mnostwo ludzi ktorzy maja problem z zejsciem z pregaby/lyricy. Kwestia osobnicza, mutacji jakis genow, urazów neurologicznych. No i ja miałem łatwiej zejsc z benzo jak pregaby, podobnie jak beautiful disaster. Zero wspomagania, taper i tyle. A to badziewie trochę mnie schwyciło ale już niedaleko. Obadam pikamilon i zrobie maly zapas fenia chociaz wole go nie uzywać.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.