Jedyne co mi pomagało jak znalazłem się w takim stanie to lek na poprawe pamięci donepezil, wtedy to wszystko siadało, emocje nie targały, tylko powodował brak jakiejkolwiek motywacji.
Zadne tam neurolepy, nasenne czy inne, bo po tych zawsze występował efekt odbicia i jak schodziły emocje stawały się jeszcze silniejsze.
wewnętrzna pustka
same negatywy po ty ssri
czuje się wtedy źle sam ze sobą, stan nie do opisania, nie wiem dlaczego ale tak jest
Do wpływu na normalizację emocji masz całą grupę leków tj. leki normotymiczne. Przepisać może psychiatra, jak zdiagnozuje np. zaburzenie osobowości. Ale to powinieneś wiedzieć, skoro miałeś przepisane neuroleptyki?
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Próbuj jakiś innych leków. Na SSRI może tak być, to samo z inhibitorami acetylocholinoesterazy. Pytanie czy to jest wielki parobem. Po prostu robisz to co uważasz za stosowne.
21 czerwca 2019LOBO87 pisze: On ma najprawdopodobniej schizofrenię.
tak, tak jestem Bogiem
ty Ty też jesteś Bogiem
bardziej napady nerwicy
choć cechy schizo tez potrafie w sobie znaleźć, choć nie wzięło się to z niczego
@return_zero na donepezilu nie miałem żadnych problemów, tylko duże z motywacją
i to zdziwienie, w tym wieku taki lek, będe długo pamiętał to spojrzenie
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.