16 czerwca 2019jezus_chytrus pisze: ^
Zdarzyło Ci się słabej jakości - bywa. Moje SSH (w sensie kupione przeze mnie) było mega dobre pod każdym względem - poziom (jak mniemam) kofiszopowy (wyglądało niemal dokładnie tak, jak na fotce - nie mojej).
Bardzo mocno i radośnie stymulowało umysł (nie pobudzając przy tym fizycznie). Jedna z najlepszych Sativ, jakie paliłem (nie bez powodu 3 razy wygrywała Cannabis Cup - wprawdzie dawno, ale to wciąż bardzo dobra odmiana).
i to nie dlatego, że to bardziej sativa, bo taki Holy Grail czy Heisenberg Kush, albo Amnesia Lemon to też zdecydowanie bardziej sativy a klpeały mnie cudownie
hybryda 60/40 z przewagą sati to z tego co pamiętam to np. amnesia lemon, idealne wyważenie obu podgatunków
P.S. zapakuje je oczywiście w gacie
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
To że co drugi sebix ma ''holenderke'' lub ''amnesie'' to klasyk.
Często towarzyszył też temu opis ''jedna lufka na *tu wstaw dowolną ilość osób, powiedzmy cztery* i wszyscy się zjarali w opór.
Albo raz jeden cwaniaczek wywalił z tekstem ''te topy były tak twarde że kumpel na nich młynek złamał XDDD''
"Za moich czasów " mówiło się, że rośliny były kwasem podlewane i mocniej kopie xd [emoji28]
później właśnie że każde lepsze zioło to amnesja (to były czasy jebanego brixu i cukru w ziole, więc przynajmniej się wiedziało że jak "amnezja"to będzie bez dodatków)
a to że takie twarde to nie ma się czym chwalić że ktoś, bo to sugeruje prasowane zioło, które jest gównem, czy tam reggie jak na to mówią zagranicą
@p420
Wygląd, zapach i smak nie zawsze idą w parze z mocą. Zdarzyło mi się ze 2 razy kupić śliczne, pachnące kwiatki, które były zwyczajnie słabe.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.