Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 415 / 55 / 0
Obecnie ograniczyłem tramal dzięki oxy. W końcu znalazłem mój ulubiony sposób na branie.

- 8:00
30 mg OXY (rozkruszone)
120 mg DHC (w całości)

-12:00
100 mg trama (krople)

-12:30
100 mg trama (krople)

-13:00
100 mg trama (krople)

-20:00
10 mg OXY (skruszone)

Sposób na spędzenie bardzo dobrego i produktywnego zwłaszcza pod względem pracy umysłowej.
  • 12692 / 2456 / 0
Czyli ograniczyłeś spożycie średniej mocy opio leku, wprowadzając do diety dużo mocniejsze... : ) To w sumie nie mogło się nie udać.
  • 48 / 3 / 0
Jeżeli zarzuce pierwszy raz w zyciu 150mg tramca (retardy) I ew potem dorzucę 75mg, chce zrobic to rano, to czy bede w stanie wykorzystac w miarę produktywnie caly dzien na nauke? Dodam ze koda na mnie wgl nie dziala, no mam pecha, a probowalem w CHUJ razy, lecz to bez sensu.
  • 8103 / 911 / 0
@falkon234
Takie niskie dawki tramca powinny stymulować, wiec do nauki powinno się nadać.Dawkowanie to około 100 mg - 200 mg ( retard ).W tych granicach jest największe prawdopodobieństwo, ze zadziała speedujaco.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 48 / 3 / 0
@UJebany jeszcze taka sprawa, ze ogólnie weedu juz Malo pale bo straszne kardio mam, po stimach no na chwile ale jezeli chodzi o body load to zawsze I chyba tylko nie po alko XD. Jak to wyglada z kolega trampkiem?
  • 415 / 55 / 0
@jezus_chytrus Masz rację, że mocniejsze. Niestety ale po dużej dawce trama nie chciał mi się pracować. Dzięki tej mieszance zapierd@lam aż miło.
  • 1100 / 273 / 0
ja pieprze, zapomniałem jak ten szajs działa, bo nie brałem kilka lat, wczoraj sie skusiłem, bo typek zostawił mi butle na przechowanie (wiedział, że się częstuję, żeby nie było=ładne przechowanie :) ), o 6 rano myłem okno XD, bo mi ptaki jakis czas temu osrały, a ja nie mogłem spać i mnie nosiło
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / 1 / 0
Zszedłem z Tramalem na 50 mg. dziennie. 25 mg. rano i 25 mg. przed snem. Myślicie że najgorsze już za mną czy jeszcze mnie będzie ssało?
  • 1106 / 221 / 0
Już nawet nie pamiętam tego uczucia, euforia i chęć do działania jak po benzo - sprzątanie całego domu, naprawianie rzeczy, które leżały i czekały na to od kilku lat, masa genialnych pomysłów...Będzie ze 3 lata jak ostatni raz naprawdę poczułem to opiatowe działanie o które tak wszystkim chodzi. Choćbym walnął dawkę po której nie będę mógł wstać z fotela, to i tak czuję tylko senność i ciężki łeb, ta dawna, "czysta przyjemność" jest tak mała, że praktycznie jej nie czuć. Żeby chociaż po abstynencji wracała...wraca tylko tolerancja, działanie nie wiem czy da się przywrócić np. kilkuletnią odstawką, jak ktoś miał to niech się podzieli, ja niestety jeszcze takiej przerwy nie miałem.
  • 48 / 3 / 0
Sluchajcie jestem totalnym laikiem w temacie, ale pewny jestem faktu, iz zanjduje sie w 7% populacji na ktora koda nie dziala. Jezeli chodzi o trampka, Slyszalem cos o tym samym enzyme. Czy to znaczy ze on tez nie bedzie dzialal? :(
Zablokowany
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.

Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia

Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.