ja dzis wyjebalem 2 syropy to razem 400 dexa 1200 pseudoefki i do tego 700mg kody jakos bo wlasnie teraz zarzucam 240mg
popierdolilo mnie juz kompletnie ze tyle kasy wydaje na to
ja po syropie i zaraz koda w dawce 240mg
wczoraj zmarnowalem z 50zl na tjokodyny i tusidex bo kurwa poprostu chuj
nie chce mi sie opisywac chujowosci mojego stanu wczoraj bo sie zmecze
Jak wydajesz po 50 złotych dziennie na Thio i tussi to nie lepiej ogarnąć jakieś mocniejsze opio ? Oczywiście nie zachęcam, bo to tylko wpierdalanie się w większe gówno.Ale dla żołądka i innych organów na pewno wyjdzie zdrowiej...no i oczywistsze dla portfela.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
09 czerwca 2019UJebany pisze: @Drevolt
Jak wydajesz po 50 złotych dziennie na Thio i tussi to nie lepiej ogarnąć jakieś mocniejsze opio ? Oczywiście nie zachęcam, bo to tylko wpierdalanie się w większe gówno.Ale dla żołądka i innych organów na pewno wyjdzie zdrowiej...no i oczywistsze dla portfela.
Ktoś testował to podejście?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.