Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
22 maja 2019CzytamWas pisze: Jak się okazuje to nie takie niespotykane zjawisko :d Chyba faktycznie w moim wypadku to było niedocukrzenie bo uczucie zatkanych uszu a później pisk występował. Dziwne było tylko to, że przed oczami miałem biało. Nie były to takie mroczki jak przy zbyt szybkim wstaniu. Swoją drogą chyba nie docenilem mojego kolegi wtedy, bo faktycznie dał mi dość szybko wodę z cukrem co miało pomóc.
Warto mieć podczas palenia jakiegoś batonika albo właśnie wodę z cukrem.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Spłyca psychodeliczną składową fazy, ale nie tak mocno, jak słodycze. Jeśli komuś zdarzy się taka sytuacja, a chce się bawić dalej, to polecam takie rozwiązanie.
23 maja 2019UltraViolence pisze: A jeśli już możecie sobie pozwolić na wydatek kilku złotych polecam coca cole (oczywiście nie w wersji zero). To ma tyle cukru, że skutecznie potrafi zbić najgorszą fazę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.