Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
22 maja 2019CzytamWas pisze: Jak się okazuje to nie takie niespotykane zjawisko :d Chyba faktycznie w moim wypadku to było niedocukrzenie bo uczucie zatkanych uszu a później pisk występował. Dziwne było tylko to, że przed oczami miałem biało. Nie były to takie mroczki jak przy zbyt szybkim wstaniu. Swoją drogą chyba nie docenilem mojego kolegi wtedy, bo faktycznie dał mi dość szybko wodę z cukrem co miało pomóc.
Warto mieć podczas palenia jakiegoś batonika albo właśnie wodę z cukrem.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Spłyca psychodeliczną składową fazy, ale nie tak mocno, jak słodycze. Jeśli komuś zdarzy się taka sytuacja, a chce się bawić dalej, to polecam takie rozwiązanie.
23 maja 2019UltraViolence pisze: A jeśli już możecie sobie pozwolić na wydatek kilku złotych polecam coca cole (oczywiście nie w wersji zero). To ma tyle cukru, że skutecznie potrafi zbić najgorszą fazę.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.