skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Spróbuj soli fizjologicznej.Napełnij strzykawkę 5 ml i wpuść po 2,5 ml na każda dziurkę nosa.Idalnie powinno przeczyścić.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Ogólnie to jeśli z 200mg nie wypali to pewnie przejdę na inny lek. Myślałem o opipramolu. Tylko nie wiem czy oprócz snu pomoże coś na stabilność emocjonalną.
@UJebany dzięki, kupię i sprawdzę!
with regards, przodownik
po takich dawkach kwetiapiny byłbym zmarnowany lub nawet nieprzytomny, bo zdarzały się u mnie omdlenia po tych lekach. ogółem mają one bardzo dużo skutków ubocznych, a stosowane są raczej w przypadku psychoz.
Jestem człowiekiem dość silnie zaburzonym pod względem lęku i labilności emocjonalnej, a umiarkowanie zaburzony pod względem depresji. Jakbym wszedł na benzo to już bym z nich nie wyszedł, dlatego omijam je.
Jak spojrzysz na moje wcześniejsze posty z działu miksy z listopada - mało się tutaj udzielam, co widać po ilości postów;-) - to zobaczysz, że jednak muszę być na lekach.
27 marca 2019DonnieD pisze: Miałem może z was ktoś taka dziwna jazdę przed zaśnięciem ?
Nie chodzi mi o efekt spadania itp przed snem bo to normalka.
Ale od jakiegoś czasu jak próbuję zasnąć to nagle mam uczucie jakby piorun uderzył mnie w łeb i rozszedł się po całym ciele. Nawet nie wiem jak to opisać. Do tego czasami jest tak co kilkadziesiąt sekund. Czasami lżej, raz mocniej. Nigdy tak nie miałem,a kwete biorę już ponad rok. I za każdym razem jak to się dzieje to zrywam się kompletnie wystraszony z uczuciem jakbym miał się udusić czy coś. Znajoma mi mówiła,że miała tak i,że to przez lęk. I w sumie ostatnio faktycznie mam jakieś napady lęku. Drżenie rąk,płytki oddech itp.
Kwete biorę na dwubiegunowke i tak się zastanawiam co można by do niej dorzucić na te lęki. Co mógłbym zasugerować dla psychiatry ?
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Waga 57kg
with regards, przodownik
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.