08 maja 2019brvowsky pisze: Cześć, czy istnieją jakieś przeciwskazania wzięcia emki, za 2dni(piątek), jeśli od poniedziałku choruje na anginę?
Ja pierdolę, co z tym pokoleniem?
Eydtfedron:
Ej co tu się odpierdala, doradzamy ludziom na SSRI jak walić serotoninergiki?
Zajebista redukcja szkód kurwo.
A jak u Ciebie z tolerką na gaba( alko i benzo) ? wygląda mi to na taki sajd że masz gaba przeorane i Cię ścięło tak po prostu bo gospodarkę przekaźnikową masz zachwianą.
Albo po prostu to nie było MDMA tylko jakaś podróba.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
12 maja 2019toxic1337 pisze: Wlasciwie to rzadko kiedy wpierdalam benzochy jakiekolwiek, szczegolnie rekreacyjnie bo jestem ich przeciwnikiem, ale ostatnio mi wpadlo kilka pak i jakos tak wyszlo ze jadlem akurat sporo.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.