niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
01 lipca 2017Radioaktywny Pakt pisze: Generalnie muszą mieć nakaz.
W praktyce każdy prokurator im to klepnie, jeśli chodzi o narkotyki...
01 lipca 2017hugoBoss pisze: Czy jeśli mieszkam z rodzicami to inne pokoje niż mój też sprawdzaja?
Pierwszy raz, to był dla nich priorytet, bo niby okradliśmy polityka- wyciągnęli mnie z roboty i szukali po całym domu, a najdokładniej w moim pokoju.
Drugie przeszukanie- jak nie było mnie na chacie. Sprawa mniej istotna, więc porozglądali się tylko. Przy rodzicach nie robili scen, a ja ulotniłem się przez okienko.
Ciekawe pytanie. Niby możesz zaparkować w znacznej odległości od mieszkania i mieć tam wszystkie przypałowe gadżety. Być może jeśli im nie wskażesz, to przybiją Ci utrudnianie śledztwa / ukrywanie dowodów... jestem ciekawy, co mówi prawo.
No i bardzo dobrze - zachował zimną krew. Dobry motyw.
Swoją drogą chyba musiał wpaść przez przypadek, bo gdyby go rozpracowywali, to z pewnością ustaliliby adres zamieszkania.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Narkofabryka w dawnej stadninie
Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.