Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 61 / 1 / 0
Kaczmarski. NIedosyć że ochlej morda, to jeszcze żone napierdalał
  • 5985 / 1237 / 43
Niezniszczalni rockmani.
Tu jest ciekawy artykuł.
https://joemonster.org/art/29951
Tak na marginesie.
Jak sobie przypomnę, to chyba ze dwa razy rzygałem podczas snu, cud że się obudziłem.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 995 / 104 / 0
Winston Churchill
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1974 / 528 / 0
05 maja 2019halfmaniac pisze:
NIedosyć że ochlej morda, to jeszcze żone napierdalał
To się ceni.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 74 / 3 / 0
Mój szef,kurwa pije grubo tyle lat a daje prace 300osobą dziś po pokazaniu wypisu z sor gdzie trafiłem z AZA.pozwolił mi jeszcze tydzień odpocząć. Nie mówiąc już że w tam tym tygodniu też mnie nie było, i który to raz z rzędu to już nie wiemy obaj.
  • 3699 / 612 / 1
Nie mogę edytować więc poprawiam-- Stefan Banach
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 413 / 26 / 0
Aktorzy z Hollywood:Nick Nolte,Mickey Rourke.
  • 563 / 104 / 0
Robert Downey Junior (rozumiem że byli alkoholicy też się liczą )
  • 1545 / 1586 / 0
29 maja 2019Adm pisze:
Aktorzy z Hollywood:Nick Nolte,Mickey Rourke.
a to sie usmialam :D z Hollywood to byloby szybciej i prosciej wymienic kto NIE jest alkoholikiem.
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 563 / 104 / 0
@Ankaaa w sumie masz rację :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.