Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 61 / 1 / 0
Kaczmarski. NIedosyć że ochlej morda, to jeszcze żone napierdalał
  • 5801 / 1193 / 43
Niezniszczalni rockmani.
Tu jest ciekawy artykuł.
https://joemonster.org/art/29951
Tak na marginesie.
Jak sobie przypomnę, to chyba ze dwa razy rzygałem podczas snu, cud że się obudziłem.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 995 / 104 / 0
Winston Churchill
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1974 / 525 / 0
05 maja 2019halfmaniac pisze:
NIedosyć że ochlej morda, to jeszcze żone napierdalał
To się ceni.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 73 / 3 / 0
Mój szef,kurwa pije grubo tyle lat a daje prace 300osobą dziś po pokazaniu wypisu z sor gdzie trafiłem z AZA.pozwolił mi jeszcze tydzień odpocząć. Nie mówiąc już że w tam tym tygodniu też mnie nie było, i który to raz z rzędu to już nie wiemy obaj.
  • 3588 / 583 / 1
Nie mogę edytować więc poprawiam-- Stefan Banach
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 413 / 26 / 0
Aktorzy z Hollywood:Nick Nolte,Mickey Rourke.
  • 563 / 104 / 0
Robert Downey Junior (rozumiem że byli alkoholicy też się liczą )
  • 1545 / 1586 / 0
29 maja 2019Adm pisze:
Aktorzy z Hollywood:Nick Nolte,Mickey Rourke.
a to sie usmialam :D z Hollywood to byloby szybciej i prosciej wymienic kto NIE jest alkoholikiem.
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 563 / 104 / 0
@Ankaaa w sumie masz rację :D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

Niemcy. Rośnie konsumpcja marihuany wśród dorosłych

Konsumpcja marihuany w Niemczech wśród młodych dorosłych znacznie wzrosła, za to nastolatkowie rzadziej po nią sięgają.