Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Sposób na dwie paki
Na dwa paragony poproszę
99
37%
Ale jak to jedna? U konkurencji dają dwie
15
6%
Prawienie komplementów
4
2%
Symulowany kaszel / ból zęba
23
9%
Udawanie nieobliczalnego ćpuna/ bycie nieobliczalnym ćpunem/groźby
11
4%
Załatwienie recepty
12
5%
Podrobienie recepty
3
1%
Branie na litość
8
3%
Podejście do drugiego okienka
25
9%
Wyjście z apteki i ponowne wejście
43
16%
Łączenie różnych produktów z kodeiną np antek + tjoko
16
6%
Łapówka
7
3%

Liczba głosów: 266

Zablokowany
  • 3455 / 561 / 2
Dla bardzo zaawansowanych polecam zrobic dwa roztwory (jeden iv ile wejdzie na strzykawe z pewnoscia poczujecie opor - reszte syrzykawy walimy w brzuch sciskajac skore jak przy przeciwzakrzepowych i walimy reszte), drugi roztwor wypijamy. Powtarzam dla zaawansowanych yo.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1008 / 204 / 2
Chyba pomyliłeś tematy ziomek %-D
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2198 / 715 / 0
Niekoniecznie. Nie byłby pierwszym który takie akcje robił. W sumie jest to jakiś wyznacznik wjebania jak nawet kode musisz walić iv.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 1100 / 273 / 0
w sumie był tu taki zawodnik, nie pamietam kto, ale on to chyba w ramach eksperymentu ta kode ładował
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1916 / 335 / 2
Nawet niejeden zawodnik ładował kode z antka iv. Podobno histamina level hard. koda jest stworzona żeby ją brać dojapnie.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 561 / 2
Przeciez w zylach tez Ci sie strawi. Nie mowie, ze nie dojapnie, tylko ja zrobilem tak: klama troche ze dwa centy roztworu z ekstrakcji, reszte czyli prawie dwie strzykawy w brzuch w okolice pepka tak jak sie bije przeciwzakrzepowe strzaly. Reszte - dojapnie. Mialem kosmos zgrzany bylem jak morski czarny kocur w knajpie u swojego pana barmana. Oczywiscie dojapnie jest stworzona co nie znaczy, iz domiesniowo czy tam iv nie wejdzie.

Mozna mnie uznac jako jeden z testerow - tak - wymienionym przeze mnie sposobem idzie sie ladnie uwalic oczywiscie tylko dla zaawansowanych ze spora tolerka.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5882 / 1215 / 43
Zawsze możecie kupić np. 1 Tiochodin, 1 Antidol i 1 Neazarinę.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 326 / 54 / 0
Siema opioćpaki, ale się... zeskrętowałem. hel wracaj. Chujnia jak nic. Mam jeszcze ostatki tramca i sie zastanawiam czy ładowac go tylko na skręta (drugi dzień dziś) czy może zrobić to na co mam ochote - a mam ochote się troche ugrzać opiatowo i zajebać prawie wszystkie te tabsy. Najlepiej iv chociaż ponoć nie ma sensu i wjazd chujowy. Dobra ide podetrzeć nos, wziąc więcej wody z cytryną do picia i zapalić szluga bo ocipieje...
Every time just like the last
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
  • 8103 / 913 / 0
@Br0wnSugar
Wal tramca.Nie dlugo bedziesz mial :hel: .tramadolem da sie ugrzac typowo opiatowo.Wystarczy wziac wiecej niz normalnie i dorzucic do tego jakies benzo ( rowniez plus, ze uchroni od padaczki ).Nie wiem jaka masz tolerke ale mnie 500 mg tramca + 2 mg klona wyjebywalo pod same gwiazdy. :psycho:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 326 / 54 / 0
@UJebany no zajebałem 400 i powoli sie rozkręca i robi się dobrze, u mnie i chyba u większości tramc rozkręca sie dość długo więc wiesz... ale zostawiłem sobie 3 ostatnie taabletki na zaleczenie skręta po h. który fakt, niedługo będzie ponownie krążył mi w żyłach.
Every time just like the last
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
Zablokowany
Newsy
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.