Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
PS właśnie o to chodzi, żeby zmiotło = D Jeśli będziesz mieć tripsittera obok i fajny nastrój, to zmiecenie może być nawet przyjemne
Kwaśny sok najlepiej kilka minut przed braniem i dobrze też jest popijać tabletki czymś kwaśnym, im kwaśniej tym lepiej. Od siebie polecam ten sok cytrynowy w takich średnich butelkach
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
Jak zacząłem brać go regularnie to odruch wymiotny zniknął i mogłem go jeść po blistrze na raz popijając tylko wodą. Niestety im rzadziej go biorę to tym mam większe mdłości. Ostatnio brałem go tydzień temu i dzisiaj już muszę się wspomagać herbatnikami.
I nie chodzi mi tylko o zagryzanie nimi smaku. Jak wyjąłem 20 tabletek na biurko i chciałem je po kilka sztuk jeść co kilka minut to cały czas było mi niedobrze. Więc niczym Archimedes w wannie wpadłem na genialny pomysł i wykrzyknąłem "eureka!". W myślach oczywiście, bo nie jestem wieśniakiem żeby się drzeć po nocy. Przykryłem tabletki herbatnikiem tak żebym nie miał ich w polu widzenia. No i podziałało. Mdłości od razu zniknęły i tylko jak brałem kolejną dawkę to na chwilę powracały. Ludzki mózg to zadziwiająca rzecz...
Ogólnie ciekawe z czego dokładnie wynika to że nawet na samą myśl o tabletkach robi się nie dobrze, mimo że jest pełno innych rzeczy które mają gorszy smak i powodują więcej mdłości.
Dlaczego? A bo kurwa taka bania.
Co do tematu: u mnie wymiotowanie występowało tylko parę lat temu, i tylko przez to, że zamiast czystego dexa (aco) wpierdalałem jak debil dexa capsy.
Teraz gdy powróciłem do astronautowania, jako człowiek z jakąś tam wiedzą, raczę się tylko Acodinem. Wymiotowanie u mnie nie występuje w ogóle, czy to 300mg, 450mg czy nawet 900mg.
Dowód? Kupowałem DXM za granicą i zero wymiotów nawet przy dużych dawkach. W Acodinie na 1000% było od chuja czegoś powodującego wymioty. DXM sam w sobie nie powoduje wymiotów, może jedynie u niektórych osób.
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.