Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Post przeniesiony z działu alprazolam - wątek ogólny. - 04pain
Post przeniesiony z działu alprazolam - wątek ogólny. - 04pain
Psycholog zdecydowanie odegra duża role w twojej abstynencji.Tylko radze dobrze poszukać, najlepiej nie na NFZ tylko prywatnie.Zdrowie kosztuje hehe.
A co do antydepresantu to poleciłbym Tobie citalopram - nie jest to jakaś siekiera wśród antydepresantów a pomoże Ci w walce z lékami, umiarkowana depresja.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Zależy od organizmu u mnie odstawka z podobna ilością obeszła się bez echa, ale większość ma po prostu skręta
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Najgorszy IMO wariant to czas wolny, gdyż każda sekunda jest wiecznością, a moralniaki skutecznie odbierają chęć na cokolwiek. Na mnie nawet najlepsze komedie nie robiły wrażenia.
O, już piętnasta. O, już piętnasta dwie. O, już piętnasta piętnaście.
To tylko negatywnie nakręca.
Przed zastosowaniem, skontaktuj się z grabarzem i opłać kwaterę.
...since 2006
Brałam alpragen - dziennie ok 0.5 1 mg (przepisany na sor z powodow ataków paniki) zjadlam 2 opakowania do tego od 2 mc na sen co wieczór 4mg relanium , teraz juz na samych rolkach od 4 dni , które wczoraj zjadlam do końca:/ odstawienie alpry trochę hujowo mną zamiotlo....
Teraz mam problem bo mam padaczkę petit mall i wizyte u psychiatry za 4 dni
Bardzo mocno reaguje na leki i odstawke
W domu mam lerivon, perazin i pół tabletki Xanaxu które trzymam na czarną godzinę... wiem ze lekarzami nie jesteście;) ale wiecej wiecie napewno
Czy któryś z powyższych leków pomogłby mi przetrwac te 4 dni?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.