Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
28 kwietnia 2019katotaliban pisze: Prgabalina działa na mnie jak trucizna, zawroty głowy i nudnosci bardzo duże. Innych efektów brak. Karbamazepina ma podobne skutki uboczne, ale w mniejszym nasileniu + zwiększony apetyt. Biorę ją właśnie ze względu na to, ze hamuje możliwe ataki padaczki, bo już zacząłem robić cold turkey. Mam dość pierdolenia się z taperingiem, mam warunki do cold turkey. Niestety pilny wyjazd za granicę dzisiaj i przymus tam załatwienia kilku spraw mi te plany pokrzyżował. Ale od środy znowu ucinam całkiem dawkę. Ciąg na klonach 1,5 roku, dawki umiarkowane, średnio 2 mg.
28 kwietnia 2019UJebany pisze: Dzisiaj zeruje się z benzo, od rana do 19:30 planuje nie brać nic.
Ale na szczęście mam jeszcze paczkę awaryjna i cały blister do zeżarcia jak tylko chce.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.