Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 5801 / 1197 / 43
Warszawski nie żyje, to sprawdzona informacja.
Od zbanowanej użytkowniczki forum.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 8103 / 909 / 0
@london5
Niech zgadnę ? Przedawkował heroinę ?
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 5801 / 1197 / 43
Nie wiem, bo nie obchodzi mnie to.
Ale jak się dowiem, to napiszę.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 23 / 3 / 0
23 kwietnia 2019drapok pisze:
23 kwietnia 2019STR88 pisze:
Urokiem młodości jest głupota, lekkomyślność i nieodpowiedzialność. Tak było, jest i będzie, niezależnie od rocznika.

Często tacy udają przyjaciól, najpierw podpuszczają, a póżniej wskazuja palcem to ten to ten.

Albo to przez niego, strzeżmy się wszyscy takich
Ja (tzn kazdy kto myśli) bym się nikogo nie bał. Cytat bardzo mądry. Ale i konkluzja... . Strzeżmy się !!!
PANI/NIE MODZIE- POPROSZĘ SCALIĆ Z POWYŻSZYM POSTEM O ILE NIE UDA MI SIĘ TEGO ZROBIĆ SAMEMU :) . Pozdrawiam z wysokości ..... haju :)
  • 27 / 3 / 0
24 kwietnia 2019Wincent pisze:
Paolo poznałem b. słabo ale przy nim to był super ogarniacz. Choć niektórym się łezka zakręci bo to reprezentant wymarłego rodu ludzi typu: papawer czy opiate warrior.
Z opiate warriorem kiedyś szliśmy równo...(miałem inny nick te x lat temu). Był moim lustrzanym odbiciem. Wstrząsnęło mną info o jego śmierci. Mam nadzieje, że to bzdura
ps. poza tym on był taki ostrożny i ogarnięty a ja robiłem rzeczy które zasługiwały na nagrodę Darwina...
  • 1680 / 266 / 0
24 kwietnia 2019UJebany pisze:
@london5
Niech zgadnę ? Przedawkował heroinę ?
Warszawski i przedawkowanie lool
Nie ma szans, takie osoby jak on czy ja to mogą po roku detoxu walnąć dużą dawkę i nic się nie stanie. Autentycznie niedawno po pół roku detoksu od opio walnąłem 200mg morfiny i czułem, że mógłbym dojebać jeszcze 200. Jak ćpun z takim stazem umiera to przeważnie po miksiem, speedball, mix stymulantów, mix depresantów, ewentualnie fentanyl i pochodne.
Największy przegryw na forum
  • 209 / 22 / 0
Sam pisał swego czasu o OZT. Może jakieś powikłania po tej chorobie?
  • 199 / 34 / 0
Nawiązując do tej rozmowy z poprzedniej strony. Może kiedyś malolaci nie napierdalali klefedronu i tych innych wynalazków, ale za to lądowali na odtruciach po bieluniu, gotowali kompot w malosterylnych warunkach i byli równie jebnieci co są teraz, tylko operowali inny materiałem. I też jedni z tym skończyli, inni wala ligowo futro do dzisiaj, a trzeci co jakiś czas na granicy padaczki jadą na odtrucie od alkoholu. Więc pierdololo jak to kiedyś ćpuny dbały o przerwy, zdrowie i bycie uduchowionym to chyba z jakiegoś ckliwego filmu wziąłeś;) już pomijam takie szczegóły że dziś się raczej mało słyszy o dziesionach, żeby było za co się nagrzać i jechać na dyskotekę wyginać się przy west bamie

Wróćmy do tematu Słoneczka
F.
  • 165 / 10 / 0
Destiny zmarł wczoraj 10.05.2019 mój były kolega brat jedej z moich ex , bardzo dużo ćpał wiele rzeczy naraz całkiem odjechał , cóż mogę powiedzieć Witek spoczywaj w pokoju, od dawna nie miałem z nim kontaktu , oficjalna wersja jest taka że się otruł, miał na koncie kilka prób samobójczych w tym jedną udaremnioną przezemnie. nie znam więcej szczegółów .
"Wrogom się przebacza, ale wtedy gdy zawisnął"
  • 3901 / 563 / 0
24 kwietnia 2019london5 pisze:
Warszawski nie żyje, to sprawdzona informacja.
Od zbanowanej użytkowniczki forum.
Przeciez na forum pisali, ze się ogarnął i nie ćpa nawet czaju %-D
Lubiłem czytać jego posty, ale z tego co pisał wyłaniał się obraz osiedlowego głupka, który uwielbiał się popisywać.
Jeżeli prawdziwe były te jego historie o antidolach bez ekstrakcji to w sumie i tak długo pożył.
Tyle osób się przekręciło w międzyczasie, a on odwalał głupoty i ciągnął. Mózg wielkości fistaszka ewolucja próbowała zrekompensować nerkami Terminatora i wątrobą Robokopa. Wielki narkoman, niech Janusz Chrystus i najświętsza panienka mają go w opiece.

Ciekawe czy na sądzie ostatecznym dostanie opierdol za ten Antidol bez ekstrakcji i ześlą go na detox do czyśćca. Społeczność hyperreala powinna ufundować mu pomnik. Na Krakowskim Przedmieściu obok Kaczora, Kopernika i ławeczki Chopina.
Pomnik "Warszawski narkoman zamyślony nad ekstrakcją antka" w brązie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.