Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 420 / 43 / 0
@Michal12321 Z tego co się orientuję, a al-lada jadłem tylko w miksie z eth-ladem to jest słabszy i bardziej do ogarnięcia niż LSD-25. Nie przekraczaj tylko dawki 150μg jeśli to Twój pierwszy psychodelik. I dowiedz się jak najwięcej przed tripem o ich działaniu.
Uwaga! Użytkownik vlkodlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1066 / 158 / 0
odpowiedź

1. serio kup sobie gumy do żucia, jest o niebo lepiej nie czuć zgrzytów if YOu know what i mean
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 3649 / 995 / 2
@eiffel65, on może się udławić podczas żucia
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 202 / 15 / 0
Nie przesadzaj... 1 karton aladyna bedzie idealny na 1 raz, wizualnie moze byc ciekawiej niz klasyk ale headspace duzo lzejszy.
  • 75 / 8 / 0
A to jest jeszcze dostępne?
  • 2104 / 465 / 37
AL - LAD jest legalny w Polsce, o dostępność pytaj w innym dziale.
Lubisz koks?
  • 977 / 221 / 0
Kiedyś był bardziej popularny i łatwiej dostępny. Teraz został wyparty głównie przez 1P-LSD i ALD-52.
  • 71 / 5 / 0
Cześć, jeszcze legalny?
  • 184 / 34 / 0
Możliwe że to sprzedają jako LSD? Kupiłem, i z testów mi wyszło ALLAD. Na Erlichu różowo/fioletowy, na Hoffmanie brak reakcji. Pasuje alladyn. Ale tu piszą że legalne - to by to sprzedawali na cebuli?

Kiedyś po kartonie czegoś nic nie poczułem, w innym przypadku po kartonie i marysi trochę się świata wyninał.
Półtora kartonu styknie, czy lepiej jeden tylko?
  • 338 / 104 / 2
Zauważyłem zabawny efekt po 300 ug, a mianowicie muzyka potrafiła wyraźnie zmieniać tempo. Nagle robiła się wolna (tak jakby ktoś zmniejszył prędkość obracania się płyty winylowej) a po chwili przyśpiesza. Dziwne to było i nigdy czegoś takiego nie doświadczyłem. Też to mieliście? :D

@Issuelbekwe
Ja bym się nie przejmował. To w działaniu jest w 99% albo i 100% to samo co LSD. Brałem oba i nie zauwazylem kompletnie zadnej roznicy, a chemicznie też to jest na tyle zbliżone że raczej bym sie nie przejmował czy zresz kwasa czy AL-LADa. Jedynie dawkowanie jest minimalnie inne.
Ale wątpie zeby ktoś to sprzedawał jako LSD, bo z tego co wiem to istnieje jedno laboratorium produkujące AL-LADa i nasączają nim białe blotterki z napisem "AL-LAD" a na odwrocie struktura chemiczna.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.