Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 36 / 4 / 0
Panie moderatorze, to może by dodać w temacie [Kleferein] i przerzucić do działu Oksazole, piperazyny ? Jak ludziska zaczną szukać po tej nazwie to łatwiej będzie znaleźć. Piszą coraz więcej o tym np. na vikopie (stamtąd w ogóle znam nazwę tej substancji).
  • 585 / 52 / 0
ja nie twierdzę że to pFPP, kóre miałem nieprzyjemność raz czy dwa testować, będę robił zakupy najbliższe to wezmę grama na testy, zrobię przynajmniej odczynnikami reakcje żeby porównać z tymi piperazyn. Wrzucę tu jak coś.
A co do źródła tej substancji to wystarczy zobaczyć kto to w darkmarkecie sprzedaje, vendor do tej pory mający same fenty i który nie wysyła do PL, z prostej przyczyny ... Do niedawna mieli jeszcze sklep w clearnecie ale razem z nowelizacją zawinęli biznes, z resztą produkcja i sprzedaż analogów fenta to śliska sprawa gdziekolwiek by to nie było. Potwierdza to tylko moje przypuszczenia kto stoi za produkcją tego.
Z resztą już mieli wpadkę z taką substancja co się miała nazywać REC jeśli ktoś kojarzy.
  • 9372 / 1823 / 2
16 kwietnia 2019baltazargabka pisze:
Z resztą już mieli wpadkę z taką substancja co się miała nazywać REC jeśli ktoś kojarzy.
Tam juz byly pomysly fury metylonow i innych wynalazkow.
Ogolnie wg mnie sliski temat.

Ps czy ten sam sklep wprowadzil:
1-[2-methyl-4-(3-phenyl-2-propen-1-yl)-1-piperazinyl]-1-butanone;

2-methyl AP-237;
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 948 / 279 / 2
Dostałem info od v., że będzie w stanie podać wzór cząsteczki dopiero za miesiąc %-D Bez puszczenia tego przez gcms nigdy bym się nie skusił.
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1891 / 426 / 4
w tym tygodniu dotrze do mojego labo to "cudo" - zobaczymy jak na to reaguja szczury i poddamy to dokładnej obserwacji.

lubię badać - ciekawostki - a to wydaje się dobrym materiałem do badań - bynajmniej do rozwiania "wątpliwości".

jeżeli to to: 3Cl-4F-P, to leci do mnie z ... => wysp. ( może to kogoś , na coś naprowadzi )
DXM
  • 3206 / 176 / 0
Jak dla mnie porównanie związku do MDMA i wrzucanie, że to prawie czysty serotoninergik to antyreklama. Każde MDMA, albo kiedyś 4'4-DMAR działały na mnie jak gówno. Zalew serotoniny to gówno ;)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1891 / 426 / 4
tia... dopamina RULZ
DXM
  • 106 / 13 / 2
Wszystko zależy od faktycznego mechanizmu działania na neuroprzekazniki. Jak wierzyc informacja ktore na ta chwile są to substancja w chuj aktywna na serotonine co za czym idzie możliwe jest działanie podobne do MDMA bo tu i tu substancje powoduja zalew serotonikni .. Ale na logike mysle ze tolerancja przez to bedzie bardzo duzo rosła w krótkim czasie. Trzeba pamiętać że serotonina sie bardzo długo regeneruje jakos około 1 msc wiec pewnie po dwóch aplikacjach tej substancji będziemy wypukani z serotoniny na długi czas ..
Pamiętajcie drogie dzieci ze tym wyższy lot tym gorszy upadek :-D
  • 123 / 19 / 0
Ta. Metylocyklazodon swojego czasu też miał rozjebać rynek starych RC i jednym prostym trickiem wkurwić cały przemysł dilerski
  • 376 / 43 / 0
Póki co "główne informacje" na temat tego wynalazku (lub odgrzewanego kotleta sprzed lat) pochodzą z gimbusiarskich for dyskusyjnych, gdzie dzieciaki walą do nosa wszystko co jest białe i się kruszy.
Kilka razy już się naciąłem na takie "hitowe nowości" a potem był albo płacz i hejt że nieaktywne albo seria zgonów :D
Lepiej przeczekać ten sztuczny hype i wyciągnąć wnioski za jakiś czas.
nie wierzcie w farmazony...
i dzieciakom piszącym "XD" w co drugim zdaniu... :kotz:
ODPOWIEDZ
Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.