Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
rodozz313 pisze:Ja lekowiec, na ssri i benzo
Ziomek z wawki, heleniarz stary co go poznałem na odwyku
Dał mi helu ponoć z Berlina, palilismy sobie na legalu na ławeczce. Smród niesamowity do tego w głowie zaczęło mi się kolowac i się zrzygalem i czułem mega chujowo. Dorzuciłem 2mg alpry w domu i było całkiem ok.
Nigdy zero opiatow, dosłownie 5 paczek thio w calym zyciu.
Towar był jakiś nie teges czy tak się reaguje?
Sorry za zacytowanie posta pod postem
11 kwietnia 2019Czlowieklufka pisze: mdłości zawsze mam dosłownie cały dzień nawet w ponad miesięcznym ciągu.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Ogólnie jak ktos wymiotuje po opio (ale jak tego nie lubić? Przecież to takie przyjemne rzyganko :D) to polecam hydroksyzyke
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Teoretycznie antyhistaminy coś pomagają, ale lepszy imbir. Testowany z rzeczami bardziej dla mnie rzygogennymi niż hel, np. DXM czy meskalina.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.