Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Od razu udrożni nawet najbardziej zajechany kluk.
Swego czasu przywoziłem tego w chuj do NL, kumplowi feciarzowi.
Bardzo je chwalił.
Te krople kosztują ok 5 pln, a ten Acatar ok 15pln.
Od soboty sznupię redbulla.
Nos mi nie odpadł.
od dwoch dni zamienilem owe papierosy na tabsona i powiem wam ze nawet nie mysle o tym zeby zapalic...a bylem nalogowym palaczem 6 lat
https://www.aptekagemini.pl/sterimar-fi ... 100ml.html
dawid14 pisze:Najlepszą tabakę jaką aplikowałem to red bull. Nie wiem jak u Was ale ta mięta była zajebista.
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka
Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ , MXE X
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.