Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
EDIT: jakies tam bledy i literowki.
Nozer> a ty skad masz w Polsce oksykodon ? ktos ci z US przyslal ?? i co warto, duzo placiles, ja mysle ze w PL to lepiej sto razy kupic sobie cwierc brauna. tak samo z reszta tabletek , cjuna ze sa to MST continus za prawie tanio, i mozna wtedy za prawie zero pieniedzy trzymac swoj nalog.
zalozylem nowy watek w innym dziale. tam wkleilem posta, ktory tutaj byl. Link wyzej
Rozmowy acreal
ALLAH POWER!! pisze: Nozer> a ty skad masz w Polsce oksykodon ? ktos ci z US przyslal ?? i co warto, duzo placiles, ja mysle ze w PL to lepiej sto razy kupic sobie cwierc brauna. tak samo z reszta tabletek , cjuna ze sa to MST continus za prawie tanio, i mozna wtedy za prawie zero pieniedzy trzymac swoj nalog.
a co do fentanylu - czy ktos oprocz mnie potrafi rzygnac po 2-3 godzinach od zazycia doustnego (zjedzony zel) niezaleznie od dawki?
A swoją drogą to chyba nie browna, tam mają tylko białą, lub black tar. Na północy to raczej białą. Nie wiem jak daleko jesteś od New Jersey, czy Baltimore - miast słynących z białej heroiny o czystości 60% i wyżej. Uważaj z dawkowaniem i nie wal tego na ćwiary bo się z życiem pożegnasz.
Wyśrubowana cena może mieć związek z jakością, czyli, że chodzi o białą, ale bronz też czasami jest(nazywają to Afghani stuff, lub normalnie brown sugar). Najtańszy jest chyba black tar. Na tym forum znajdziesz dużo info, a jak czegoś niema to spytaj, na pewno odpowiedzą.
z góry dzięks za odp.
A osoby trzecie - pewnie że sie mogą, jak przy każdym opio zmniejszają się źrenice i występuje lekkie zamotanie ( aka. nieznośna lekkość bytu).
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".