Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2429 / 580 / 155
Z powodu przerośniętych ambicji.
Aby nikogo nie zawodzić.
Aby zawsze i wszędzie być na najwyższych obrotach.
Aby nie pozwalać sobie na chwilę słabości.
Aby ukryć wszelkie ślady zmęczenia.

Aby zachować pozory ogarniania wszystkiego z palcem w nosie.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 908 / 0
Głównie do zarywanie nocki przy Counter-Strike.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2 / 1 / 0
Nic nigdy tak na mnie nie zadzialalo jak ona..
Tak pozytywnie.
Cenie ją ze względu na to, ze po spożyciu moje mozliwosci wzrastają o niemalze 50%.
  • 155 / 37 / 0
"Re: Dlaczego akurat amfetamina?"

Dlaczego pomimo braku tego co w niej piękne bierzemy ją dalej?
Uwaga! Użytkownik Amffaa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Ja wsm za wcześnie zaczelam przygode z białym syfem, ale nadal nie udaje sie funkcjonować bez tego. Na początku wiadomka, sprzatanie nauka rysowanie calonocne gadanie z przyjaciolmi i tak all day teraz kiedy sie porządnie nacpam niee chce nawer mi sie z nikim gadac. Chyba czas znaleźć coś lepszego [emoji14]
"Bona mors est homini, vitae quae exstinguit mala"

Dobra dla człowieka jest śmierć, która gasi nieszczęścia życia
Publiusz Syrus (I wiek p.n.e.)

:kreska: :nos: :liść: :alergia:
  • 155 / 37 / 0
Daj znać proszę co lepszego znalazłaś.,kto wie..
Uwaga! Użytkownik Amffaa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 908 / 0
Do rysowania po nocy, niezłe wkrętki łapałem po amph.Psychodeliczne dzieła rysowane ołówkiem.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 5792 / 1188 / 43
Bo w NL jest tańsza od wódki.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 12 / 2 / 0
Swego czasu umożliwiła mi jakiekolwiek funkcjonowanie w społeczeństwie, dobrze wiemy jakie to bywa krótkowzroczne, mimo to patrząc obiektywnym wzrokiem przeprowadziłem wiele godzin konstruktywnych, ciekawych rozmów oraz zwierzyłem się ze swoich problemów, czego zwyczajnie bym nie zrobił. W sumie to wielokrotnie na fuce posunąłem się do stwierdzenia, że ją kocham. Z perspektywy czasu myślę, że to kwestia braku wyrobionego gustu w kwestii substancji psychoaktywnych, nasilonej depresji i dziwnego sortu który dostałem. Chętnie bym wrócił, feta ma w sobie coś magicznego, jednak dziwnym trafem nie jest jedyna :) Obecnie traktuję to raczej jako przypadek szczególny szerszego zafascynowania narkotykami.
Wszystkie publikowane przeze mnie teksty na forum są fikcyjnym wytworem mojej wyobraźni, rodzajem biesiadnej opowiastki i nie mają one żadnego związku z rzeczywistością.
  • 3180 / 896 / 5
Wcale. Wolę koks
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
ODPOWIEDZ
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.