Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Jak będziesz dużo jarał to zapomnisz gdzie zakopałeś
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
rodozz313 pisze:Kiedys lecialem na Wszystkim oporowo prawie 5 lat, kilka dtx, 12 mc osrodek
Po 3 latach czystosci mowie sobie a zapale od kolegi. Alc zero, tylko ssri.
Odrazu pakiet, pakiet poszedl w 2 tyg (palone caly czas) odrazu z DM zamowilem sobie 60g I palilem doslownie dzien noc, nie wiedzialem jaka jest pora dnia czy nocy. Wstawalem 2-3 blanty, sen I wstaje pale znowu.
Di pracy chodzilem, l4, kilka zwolnien.
Ciag OK 3mc, w chacie totalny rozpierdol, nie zrobione nic XD
Zarcie jadlem tylko zamowione, same opakowania po zarciu z dowozu. Wstac najarac sie praca I palenie w opor.
Dostalem takich paranoi, lekow kurwa wydawalo mi sie ze kazdy mnie sledzi Xzd
Ze spisek, policja juz jedzie
Wyjebalem towar OK 30 g do smietnika.
Bonga, bletki, tyton, wszystko.
Czulem ze zaraz mnie zawina, kurwa juz w glowie wiedzialem na dolku XD
Obudzilem sie o 3 w nocy I w krotkivh spodenkach I koszulce caly spocony w tej wiacie zamykanej Wyjebalem smietniki na ziemie I kurwa rekami szukam towaru XD
Rozjebalem doslownie 3 smietniki po brzegi w smieciach.
Caly ujebany wrocilem zarzucilem alperke bo myslalem ze Sam zaraz pojde na policje sie przyznac bo Tak sie balem.
Pokazalo mi to ze jestem uzalezniony I to na maxa.
Jak ktos przeszedl na druga Strone to nie ma cpania, a zaczalem od mj ktorej nie palilem w czasach grubych.
Teraz siedze na mocnych ssri + alpra of lekarza na leki.
31 marca 2019Karolrdm99 pisze: Ja zrobie sobie z 5 dni przerwy odi potem przyjaram i na rowerze,bo teraz galy nawet srednio porabiaja,bo popalam codziennie.Ja to jak jade spalony przez jakies starsze budynki kamienice(ocieplone pomalowane nawet itp) to wkrecam sobie ze cofnolem sie w czasie i do tego old scool rap na sluchawkach i mam klimat jakby sredniowiecza XD .
Ja tam po dobrym skunie po prostu zatapiam się w świat nibylandii, w mojej głowie. I to polega głównie na wizualizacji świata równoległego, w którym nie jestem jebanym przegranym narkomanem, tylko człowiekiem sukcesu
I w moim mieście również, gęgają 40pln za grama skuna.
Ehhh, jebana polityka rolna.
Zawsze było "trzyzero", drożyzna ogarnęła kraj.
Sebixy jebane.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego
Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.