Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Zresztą pisałem to już wcześniej, po więcej szczegółów można się udać na stronę producenta.
na zdjęciu mikrotabletki ze 150ug 1P-LSD.
Z drugiej jednak strony efekt antydepresyjny, przeciwlękowy, chęć do zmiany siebie i wprowadzania różnych postanowień w życie jest niesamowita. Póki co natchnęło mnie do poważnej zmiany diety i zabrania się na serio za naukę nowego języka. Może sobie trochę wkręcam, ale 48h po zażyciu cały czas czuję jakby coś pracowało w tle. Chyba poważnie pomyślę nad microdosingiem w najbliższych dniach.
@up wizualnie jak dla mnie 1P nie przebija miprocyny np, ale w ślepym teście szczerze mówiąc nie odróżniłbym 1P od oryginału. Za to właśnie ten efekt antydepresyjny i motywujący długo się utrzymuje. Szkoda, że 1P nie da się brać częściej niż raz na miesiąc, zawsze po tripie na nim mam lepsze samopoczucie przez pare dni.
lecimy w pierwszym tygodniu czerwca w Bieszczady z kolegami. Nikt nigdy kwasa nie zapuszczał, jedynie mj.
1P-LSD będzie dobre na pierwszy raz? (bo nie mam dostępu do normalnego :( ). Jeśli tak to jaką dawkę aplikować? Będziemy gdzieś pewnie leżeć na polanie i schizować.
Zostawiać jednego trzeźwego czy raczej nic się nie stanie?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Zaskakujące dane o alkoholu. Tak wygląda codzienność wielu Polaków
To nie są pojedyncze przypadki ani margines społeczny. Najnowsze badanie pokazuje, jak często Polacy sięgają po alkohol – i dlaczego temat znów wraca do Sejmu.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".