Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 904 / 175 / 0
Spoko jak na co? G waliłem ze względu na euforię, prospołeczność, wyjebane libido i ogólnie wyjebisty luz. BDO tego nie daje. Ten szajs działa bardziej jak alko niż giebel. Nie lepiej zalać browara? %-D
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 948 / 279 / 2
Działa gorzej niż alko, gubiłem równowagę, a nie czułem jeszcze odpowiedniego poziomu upojenia.
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 429 / 36 / 1
30 marca 2019jabolman pisze:
a kupujecie w aptece.

No tak, a receptę to sobie sam wypiszę?. Też wolałbym baklo zamiast BDO, ale to nie jest lek OTC.

Ehh gdzie te czasy łatwej dostępności GBL.
  • 904 / 175 / 0
Benzo załatwić to nie problem, podobnie baklo. Ja to już nawet nie muszę wykładać hajsu na prywatne wizyty bo lekarz rodzinny pisze mi tyle, że wychodzi aż za dużo %-D
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 506 / 109 / 0
cóż za euforia. piękna, klarowna faza, libido, humor, czekałem na tą substancję całe życie :)

prima aprilis, co za gówno, smakuje jak kupa, całe działanie ogranicza się do otępienia. Samo w sobie jest beznadziejne, lane pod 50mg baklo chwilami daje jakąś tam euforię, ale generalnie zepsuło mi baklofenowy humor. nigdy więcej
  • 3013 / 1017 / 0
szczerze mówiąc to nie wiem teraz czy zamawiać więcej. cena jest bardzo niska, ale substancja jednak w porównaniu z G wypada słabo. pierwsza godzina przypomina to uczucie wchodzenia GBL i nie byłbym w stanie odróżnić tego, ale potem jest właśnie tylko upojenie. jedynie efekt przeciwlękowy. problem jest z gieblem, a niestety jedynie BDO jest dostępne.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 904 / 175 / 0
Bardzo niska cena? Przecież przy dawkowaniu x2 w porównaniu do giebla to płacisz tyle co za G. Poza tym takiego gówna to za darmo bym nie chciał. Nad czym Ty się zastanawiasz człowieku? Wydaj ten hajs na wizytę u psychiatry i załatw sobie baklofen (możesz nawet na NFZ wyrwać).
  • 506 / 109 / 0
dokładnie, całe działanie tego syfu ogranicza się do otępienia i nic poza tym.

bez żadnego kręcenia mam 4 paki baklo miesięcznie i więcej do tego gówna nie wrócę
  • 572 / 47 / 0
01 kwietnia 2019farawayfromheaven pisze:
dokładnie, całe działanie tego syfu ogranicza się do otępienia i nic poza tym.

bez żadnego kręcenia mam 4 paki baklo miesięcznie i więcej do tego gówna nie wrócę
porownywanie baclo do BDO to kurwa jak syrenka do bmw - zupelnie inna jazda.

Po tym baclo to dopiero bedziesz mial skreta tam to sie juz w konkretne delirium wchodzi.
  • 5 / / 0
Jak wygląda sprawa ze szkodliwością BDO. Można ja w jakiś sposób ograniczyć? Na ile dni ciągu można sobie pozwolić?
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.