Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Cześć mam pytanie czy biorąc tegtetol Cr200 i hydroxyzyne mogę normalnie palić zioło?
  • 12617 / 2439 / 0
Nie - w takiej sytuacji należy palić stojąc na głowie ; )
Możesz palić, jednak hydro spłyci działanie psychodeliczne (nieznacznie ale jednak).
Czy Carba też spłyca to nie wiem - niewiele wiem o tym leku.
  • 8103 / 909 / 0
Karbamazepina ma działanie przeciwdrgawkowe, hydroksyzyna uspokajające.
Nie polecałbym łączyć żadnych psychotropów z ziołem, tak samo tyczy się alkoholu.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 12617 / 2439 / 0
A są jakieś interakcje leków z paleniem?
  • 8103 / 909 / 0
Niby nie ma, nie słyszałem, nie widziałem.Z reguły nie łączy się psychotropów z trawskiem - może to spowodować paranoje w przypadku zaburzeń psychotycznych.Nasilenie depresji czy pojawienie się jakiś lęków.
@czarna115251 Nie łącz mj z lekami, gra nie warta świeczki.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1864 / 699 / 0
To że nie ma bezpośrednich interakcji między ziołem, a lekami, nie znaczy że łaczenie ich jest bezpieczne i nie niesie za sobą przykrych konsekwencji. W wielu kombinacjach ani zioło nie będzie działać jak powinno, ani leki. Więc albo leki, albo jaranie.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 2987 / 1640 / 35
Chłopaki chca tobie wyperswadować abyś tego nie robiła i maja rację, także nie warto.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Niemcy po częściowej legalizacji: młodzież sięga rzadziej a dorośli korzystają bardziej świadomie

Nowe badania rządowe z Niemiec obalają jeden z głównych mitów przeciwników legalizacji marihuany – że dostępność konopi zwiększy używanie wśród młodzieży. „Drogenaffinitätsstudie 2025”, opublikowane przez Federalny Instytut Zdrowia Publicznego (BIÖG, dawniej BZgA), pokazuje, że po legalizacji użycie konopi wśród nastolatków… spadło.