Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Cześć mam pytanie czy biorąc tegtetol Cr200 i hydroxyzyne mogę normalnie palić zioło?
  • 12795 / 2486 / 0
Nie - w takiej sytuacji należy palić stojąc na głowie ; )
Możesz palić, jednak hydro spłyci działanie psychodeliczne (nieznacznie ale jednak).
Czy Carba też spłyca to nie wiem - niewiele wiem o tym leku.
  • 8103 / 914 / 0
Karbamazepina ma działanie przeciwdrgawkowe, hydroksyzyna uspokajające.
Nie polecałbym łączyć żadnych psychotropów z ziołem, tak samo tyczy się alkoholu.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 12795 / 2486 / 0
A są jakieś interakcje leków z paleniem?
  • 8103 / 914 / 0
Niby nie ma, nie słyszałem, nie widziałem.Z reguły nie łączy się psychotropów z trawskiem - może to spowodować paranoje w przypadku zaburzeń psychotycznych.Nasilenie depresji czy pojawienie się jakiś lęków.
@czarna115251 Nie łącz mj z lekami, gra nie warta świeczki.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1864 / 701 / 0
To że nie ma bezpośrednich interakcji między ziołem, a lekami, nie znaczy że łaczenie ich jest bezpieczne i nie niesie za sobą przykrych konsekwencji. W wielu kombinacjach ani zioło nie będzie działać jak powinno, ani leki. Więc albo leki, albo jaranie.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 2990 / 1652 / 35
Chłopaki chca tobie wyperswadować abyś tego nie robiła i maja rację, także nie warto.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.