10 marca 2019zaqzax pisze: Reboksetyna jest niestety słabym lekiem, testowałem parokrotnie, próbując wycisnąć z niej cokolwiek. Jest kiepska również w miksach. Generalnie nie warta swojej ceny. Moim zdaniem trochę zbędny lek.
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
W tym roku proponowałam to lekarzowi na senność w ciągu dnia, odpowiedział że nie jest dostępny i nie może mi przepisać. W szpitalu byłam niedawno i ta sama śpiewka, że jest niedostępny.
Pytałam jakiś czas temu po aptekach to tłumaczą, że w hurtowniach jest dostępny...
O co tu chodzi?
Inna sprawa. Leki powodujące wzrost noradrenaliny w moim przypadku strasznie mnie usypiają. Nawet po pseudoeferynie branej na katar i zatoki śpię (sen wtedy jest całkiem przyjemny).
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.