Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 95 / 12 / 0
Kurde, ostatnio wziąłem dwójkę. Ale jakaś taka inna, niż zawsze. Zapach? W ogóle nie przypomina zielska, do tego żadne topy a bardzo ziarniste.. Swoją moc ma, ale to nie to samo.. W ogóle rozsypuje się w rękach.. Pizdziec.
  • 567 / 51 / 0
Mi zostalo wagowe 0,5g :liść: i czuje ,ze koniecznie trzeba zrobic przerwe do weekendu, a w weekendzie :zombie: :skret:
THC :liść:
  • 200 / 16 / 0
Mi też zostało coś między 0,7-1g, planuje to zostawić chociaż do weekendu, bo krucho w kasa %-D
Odbilem sobie wcześniej szło i wyszedłem z domu zostawiając temat. Przyjmę wiadro za kilka godzin i przerwa. Mam nadzieję... Mówię tak już ponad tydzień codziennie, ale teraz sytuacja naprawdę przyciska :D
  • 12813 / 2491 / 0
Nikt nie lubi starego, bezzapachowego już i suchego w pył palenia, ale czasem niestety się trafia. Ważne, że klepie. Ja mam prawie 5-tkę jakiejś pięknej wizualnie i wonnej Sativy, która jednak słabo działa - wymieniłbym bez namysłu na Indyjkę w miale.
  • 107 / 22 / 0
Cholera, po paroletnim ciągu wystarczy się porządnie fizycznie zmęczyć np biegając czy pracując i delikatna ''faza'' objawia się bez jarania-od razu z spoceniem, w moim przypadku też przekrwione oczy charakterystyczne dla haju.
Znawcy tematu pewnie wiedzą o co chodzi, amatorzy mogą nie dowierzać ale to prawda :D
  • 567 / 51 / 0
Mnie to troche dziwi to,ze nawet taka glupia dupka (na wadze wazy 0,03-0,07g max),potrafi czasami solidnie upierdolic :liść: :zombie:,na dobre 30-60 min.Czasami nieznacznie dluzej.
  • 564 / 56 / 0
Ja tam mama taka tolerke że jedna nabita nieduża mnie poniewiera i jest fajnie na jakieś 3h, i tak jest od miesięcy.
  • 33 / 7 / 0
06 marca 2019Elkov21 pisze:
Ja tam mama taka tolerke że jedna nabita nieduża mnie poniewiera i jest fajnie na jakieś 3h, i tak jest od miesięcy.
Nie wiem jakim cudem ale mam tak samo tylko że trwa to już jakieś 2 lata :P
  • 567 / 51 / 0
Ma ktos tak,ze jak popali sie co wieczor,nawet te 3 czy 4 dni,lub wiecej ,to lapie jakby wyrzuty sumienia na fazie ? /badz na trzezwo ?
  • 107 / 22 / 0
07 marca 2019Karolrdm99 pisze:
Ma ktos tak,ze jak popali sie co wieczor,nawet te 3 czy 4 dni,lub wiecej ,to lapie jakby wyrzuty sumienia na fazie ? /badz na trzezwo ?
Zależy to tylko i wyłącznie od twojej własnej psychiki ziomek, jeśli się wyłączysz i odsuniesz od siebie negatywne myśli to czegoś takiego nie będzie.
Jak będziesz się nakręcał i sam podsuwał do siebie wyrzuty, że czujesz się z tym źle to tak właśnie będzie. Ludzki mózg to potęga, często nie zdajemy sobie sprawy ile zależy od własnego nastawienia.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.