Dwa tygodnie temu z wodki.
Also, ketony. Zezwierzęcenie poziom max, produktywność poziom 0. Już wolę fenidaty.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
05 marca 2019LittleQueenie pisze: Twarde opioidy, typu fent/helupa. Miałam przez to hospitalizację, 3 dni pod respiratorem na nieświadomce. Nie polecam.
Also, ketony. Zezwierzęcenie poziom max, produktywność poziom 0. Już wolę fenidaty.
A przyjebałbym chętnie w sumie, najlepiej w miksie z 3MMC ^^
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.