Wiadomo skąd pochodzi ten Lemon Skunk? W sensie uprawiany w PL, czy sprowadzany?
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Na prawo do uprawy choćby 1 krzaka bym nie liczył, bo daje to duże możliwości do nadużyć. Marzy mi się system, jaki wprowadzili w Chile. Palenie, posiadanie i uprawa do 6 krzaków na "gospodarstwo domowe". Palić można w domu lub w knajpach (gdzie nieoficjalnie można też kupić). Palenie w miejscach publicznych jest niby wciąż nielegalne, ale w praktyce nikt na to nie zwraca uwagi.
25 lutego 2019jezus_chytrus pisze: I jak tu nie korzystać z usług czarnego rynku...?
Ja mogę odtrąbić sukces: dostałem receptę i zakupiłem 10g tego drogiego skunka. Przynajmniej wiem co będę waporyzował. :D
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Ponieważ miałem od czasu studiów wieloletnią kartotekę w poradni zdr. psychicznego łącznie z psychoterapią na lęki, nerwice, paranoje, depresję z objawami somatycznymi po dwóch konsultacjach z różnymi lekarzami zdecydowano się eksperymentalnie na wypróbowanie mj jako "ostatniej deski ratunku" na razie w mikrodawkach 0,03 g 3x dziennie metodą waporyzacji. Poszedłem do apteki, pokazałem receptę a oni sprowadzili na zamówienie 1 pudełeczko. Zapłaciłem 650 zł. i to jest największy ból :))
a jak widzisz temat od strony wizualnej? Może jakieś foto wstawisz? : ) Jesteś chyba pierwszą osobą na tym forum, która ma "medyczną".
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.