Ja dodałem sobie ją do miksu 60 mg paroksetyny , 20 mg fluoksetyny , 200 mg sulpirydu i 30-60 mg mianseryny , głównie chodzi mi oby zwalczyć sedatywne działanie paroksetyny i mieć energii do życia . zażywam 4 mg , efekty ? ciężko stwierdzić bo mineły dopiero dwa dni napewno wkurwienie ale to pewnie przez odstawianie benzo
Skutki uboczne tragedia. Tabletka - napęd - zjazd.
Długofalowe działanie leku sprowadzało się do wściekłej furii o byle gowno, wzrostu wewnętrznego napięcia (i potrzeby jego rozładowania ofc), mnóstwa chaotycznej energii zero motywacji, człowiek pocił się jak świniak, gorzej niż po stimach. Budziłam się w nocy po kilka razy, chociaż faktycznie ilość snu potrzebna do regeneracji znacząco spadla, a z łóżka zrywałam się jak wściekła. Działanie antydepresyjne to chyba żart.
Efekt zażywania byl taki, że w całej niechęci do siebie i świata miałam dodatkowo wkurw i napęd żeby zrobić sobie albo komuś krzywdę. Po tygodniu natrętnych myśli samobójczych i skoku kortyzolu w kosmos - odstawiłam.
Można bezkarnie miksować z alkoholem, ale mizerne to pocieszenie...
"Ludzie koty chodzą własnymi drogami"
NIE KAŻDA NOC PRZYNOSI ULGĘ POWIEKOM
Czy uboki też się pojawiają (zwiększenie lękliwości)?
..................................................................
11 lipca 2018AntonSpakara pisze: Czy ktoś próbował stosować reboksetynę w niskich dawkach (np. 1/4 tabletki codziennie).
Czy uboki też się pojawiają (zwiększenie lękliwości)?
Scalono. misspill
--------------------------
[mention]AntonSpakara[/mention] A w moterapii czy z czyms łączone miałoby być to 1/4 tabletki ? Lekliwosc to wg mnie nie żaden ubok tylko zwykła reakcja na dzialanie noradrenaliny, która pobudza a pobudzenie to może być zarówno wkurw jak i lęk (o ile zalozymy ze faktycznie reakcja wywołana reboksetyna a nie czym innym, lub i tym i tamtym, nie wiemy co jeszcze brales/bierzesz, jaką masz sytuacje,jakie zaburzenie, jaki poziom neuroprzekaznikow w mozgu, to jak reagujesz jest efektem składowych wielu czynników przecież )
Jest granica od której zaczyna dana substancja dzialac - 1/4 tabletki może i raczej powinna po prostu nie podziałac, ale to indywidualne bardzo. I po jednej hydroksyzynie zdarzało się spać komus 20 godzin, a innemu i po 10 nie. Wiec nic tu nie można mówić teoretycznie.
Scalono. taurinnn
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Raz, że w monoterapii jest w zasadzie bezużyteczna- i jeśli ktoś szuka ewidentnie napędu NRI to lepiej iść właśnie w stronę np. modafinilu. Już wolałbym brać poczciwą efedrynę (nie pseudo!) jako jedyny środek na depresję niż rebo. Dwa, to nadaje się jako dopalacz do "komponowania" (hyperreal! :D) zestawów SNRI według własnego pomysłu. Więc komponent do zwiększania napędu przy podstawowym antydepresancie.
Jako ciekawostkę od czapy dodam, że z baklofenem (50mg) libido skakało w kosmos jak po stymulantach.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.