Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
20 stycznia 2019UJebany pisze: @kacpergx
Slab Ciebie porobiło bo brałeś retardy, następnym razem pogryź te retardy / rozpuść w wodzie i załaduj.
Pytanie: mozna zrobic mix z Xanaxem ? jakie dawki doznania ? pzdr
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Na początek rozsądnie i ostrożnie spróbuję 2-3 tab bez ekstrakcji. Myślicie że ma sens zarzucanie po kilku godzinach od kodeiny? Czy może mi umknąć subtelny urok małej dawki T? Ewentualnie poczekam do jutra i wezmę rano zamiast kody (teoretycznie to grozi skrętem, albo samym zbiciem skręta). Czy w ogóle ma sens próbowanie trampka w ciągu kodeinowym?
Dziwna sprawa że zanim brałem T kilka razy to po 375mg czułem się po prostu struty, ale już to nie występuje
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).