ja nie siadam za stery po cpaniu
jak musisz leciec to kontroluj tylny statecznik przy przyziemianiu
Zapomniałem że tam w środku w jednej z bocznych kieszonek była paczka po petach i lufka cała zarąbana sokami od THC.
Ziomek znalazł ją dopiero po powrocie do kraju więc przeszło to kontrolę bagażową w jedną i drugą stronę haha, niby fifka to nic ale jednak jestem szczerze zaskoczony.
27 lutego 2019glinka pisze: Pamiętam, że kiedyś w Manchesterze badali mnie takim urządzeniem z białą (papierową?) końcówką. Jeśli tam wyjdzie, że miałeś z czymś ostatnio styczność to mogą Cię wziąć na szczegółową i już dokładnie przeszukać bagaż. Na szczęście teraz tego nie mieli, a mam jeszcze kilka innych lotów przed sobą i jestem ciekaw jak tam to będzie wyglądać.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.