ja nie siadam za stery po cpaniu
jak musisz leciec to kontroluj tylny statecznik przy przyziemianiu
Zapomniałem że tam w środku w jednej z bocznych kieszonek była paczka po petach i lufka cała zarąbana sokami od THC.
Ziomek znalazł ją dopiero po powrocie do kraju więc przeszło to kontrolę bagażową w jedną i drugą stronę haha, niby fifka to nic ale jednak jestem szczerze zaskoczony.
27 lutego 2019glinka pisze: Pamiętam, że kiedyś w Manchesterze badali mnie takim urządzeniem z białą (papierową?) końcówką. Jeśli tam wyjdzie, że miałeś z czymś ostatnio styczność to mogą Cię wziąć na szczegółową i już dokładnie przeszukać bagaż. Na szczęście teraz tego nie mieli, a mam jeszcze kilka innych lotów przed sobą i jestem ciekaw jak tam to będzie wyglądać.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.