Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 16 / / 2
Czy NSI freebase w formie liquidu (rozpuszczonego w oleju z pestek winogron) należy trzymać pod językiem czy nie ma to znaczenia?
Jestem nie będąc: xeon [at] safe-mail.net
  • 446 / 94 / 0
Czy są jakieś przeciwskazania do zrobienia z tą substancja roztworu w spirytusie rektyfikowanym?
  • 2991 / 1644 / 35
22 lutego 2019xeon pisze:
Czy NSI freebase w formie liquidu (rozpuszczonego w oleju z pestek winogron) należy trzymać pod językiem czy nie ma to znaczenia?
Dziala rownie dobrze jak stosowanie doustnie,gdyz nośnik w postaci oleju z pestek winogron wzmacnia przyswajanie tej substancji wiec nie ma to znaczenia czy bedziesz bral doustnie czy pod jezyk akurat w tym przypadku to bez znaczenia, jesli zas chodzi o inne nootropy lub NSI 189 ale bez nosnika w postaci tego oleju z pestek winogron to faktycznie stosuje sie pod jezyk aby zwiększyć przyswajanie ich.
Mam z tego samego źródła co ty. :extasy:
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 1853 / 251 / 0
Na ile dni kuracji ci wystarczyła ci ta buteleczka ?
  • 2991 / 1644 / 35
Wystarczyła mi na miesiac konkretnego używania a mogłaby na 60dni.
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
  • 1853 / 251 / 0
23 lutego 2019AnnaS pisze:
Wystarczyła mi na miesiac konkretnego używania a mogłaby na 60dni.
1ml to ile mg
  • 2991 / 1644 / 35
Roztwór mianowany (10mg/0.5ml). Buteleczka wyposażona w zakraplacz 0.5ml. Pojemność 30ml.
1ml= 20mg substancji
Czyli 2x używasz i masz 20mg NSI-189 Free base ( ogolnie jest silniejsza od fosforanu , ktory jest używany w badaniach z NSI-189).
  • 408 / 145 / 0
Zastanawiam się nad NSI. :pacman: Jakieś sugestie odnośnie stosowania? Zależy mi na długotrwałym efekcie. Czy może lepsze będzie PRL lub jeszcze coś innego? Były jakieś trwałe skutki uboczne u kogoś po NSI?
@AnnaS @Stteetart @Hash_Oil @blackgoku @jogurt
  • 2991 / 1644 / 35
Niby miks PRL 8 53 z NSI-189 jest silny a z Bromantan nawet za silny.
NSI 189 powoduje cos takiego ,ze czujesz sie lepszy.
  • 408 / 145 / 0
24 lutego 2019AnnaS pisze:
NSI 189 powoduje cos takiego ,ze czujesz sie lepszy.
W jakim sensie lepszy? Nie chce czuć się lepszy. Ja chcę taki być.
Ostatnio zmieniony 24 lutego 2019 przez return_zero, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany może drastycznie zwiększać ryzyko astmy. Pojawiły się nowe dowody

Legalna dostępność marihuany to kwestia, o którą w naszym kraju stale się spieramy. Ma zarówno swoich zwolenników, jak i przeciwników. Ostatnio pojawił się jednak nowy argument: okazuje się, że palenie marihuany może drastycznie zwiększać szansę zachorowania na astmę. Dlaczego tak się dzieje?

Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.