Mam lęki I zawroty głowy jak po kilku piwach. Jak wypije 2 piwa przechodzi ale po kilku godzinach znów wraca problem. Mam też problemy z zaśnięciem choć jestem mocno zamulony. Jak myślicie czego to wina?
Z drugiej strony paroksetyna ma podobno mega (w porównaniu do innych ssri) skutki uboczny i być może ona też nie daje Ci spać po nocach.
Co by to nie było, minie dość szybko.
Mam perazyne I chlorprotiksen w domu i czy któreś z nich pomoże w jakichś np większych dawkach na skutki odstawienia alpry? Nie mam już żadnego benzo. Załatwienie od lekarza też było by ciężkie. Musiał bym dobrą bajkę wymyślić.
Błąd ortograficzny. taurinnn
Jest całe mnóstwo usypiaczy innych, niż benzo.
Od Z-drugs, po niektóry antydepresanty (mianseryna, Mirtazapina, Trazodon....), aż po neuroleptyki.
Dobra trawa z genami Indica (np Blueberry Kush) też potrafi położyć do sny, jak benzodiazepiny.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.