Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Myśle o jakimś benzo antystresowym, uspokajającym ale nie ogłupiającym coś jak estazolam. Brom się sprawdzi?
Sam nie wiem już co mówić żeby wyszło dobrze
Jedynie co Tobie mogę podpowiedzieć to, ze dostałeś od ciotki, babki, brata alpre i Ci pomogło.Tylko nie mów alprazolam tylko np ``abofobam``.Przekręć nazwę, żeby nie wyszło, ze jesteś w temacie.Powinno przejść.
Powodzenia.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
11 lutego 2019raito_ pisze: Dzisiaj jak sprzątałem na placebo od persenu znalazłem trzy tabletki alprazolamu po 0,25mg, musiały zostać mi po tym jak odstawiałem cold turkey w lato. Myślicie że 0,75mg dobrze zadziała jako podkład, gdybym źle się poczuł ostro porobiony po alkoholu? Czasem łapią mnie lęki i sam nie wiem z czego irytacja wewnątrz siebie po paru godzinach od ostrego picia. Czy taka dawka wrzucona po pijaku spowoduje urwany film? Jeśli tak, to czym się ratujecie w takich sytuacjach?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.