Jeżeli nie uszkodziłaś sobie nic wewnątrz to się szybko wykaraskasz. Na ewentualne dolegliwości psychiczne z pomocą przychodzi psychiatra
Jedz dużo, pij wodę. Za dwa tygodnie będziesz już innym człowiekiem
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Po pierwsze moim zdaniem twój stan jest spowodowany tym, że wypłukałaś sobie tym MDMA serotoninę z mózgu , za jakiś czas twój stan z punktu fizycznego się polepszy, ale źle robisz, że stawiasz sobie już łatki, że się zniszczyłaś, że to nieodwracalne itp. Chodzi o to, że jak to sobie to wkręcasz to Ci to nie ułatwi.
Musisz uruchomić swój mózg, żeby te substancję uzupełnić - sport, przebywanie z ludźmi coś co Ci da satysfakcję może nie tak dużą jak po dragach, ale żeby iść w tą stronę.
A po za tym, pierdolisz. Napij się lepiej wina!
Jeszcze się będziesz uśmiechać pod nosem jak ktoś będzie ci pierdolił naćpany że takie jak ty nigdy nie próbowały dragów i nie mają o tym pojęcia.
05 lutego 2019eiffel65 pisze: i każdemu polecam, opiatowcom, alkoholikom, stymulantowco, jaraczom zielska
przy odstawieniu/regenracji koniecznie bierzcie olejek CBD !!! AMEN
[/quote]
Opisz jego super właściwości ?!?
[/quote]
duch, to ściema? nie próbowałam, ale czytałam same dobre opinie, stosowałeś?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.