Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 56 / 1 / 0
Nie widzę niestety a patrzyłem dokładnie ;( wchodzę przez przeglądarkę chrome na androidzie
  • 12868 / 2511 / 0
Minimalna temperatura suszenia to ok 15-16 C. Poniżej ryzyko pleśni jest już bardzo duże. Na balkonie nie wyschnie - poza tym trzeba unikać światła słonecznego.
  • 1864 / 703 / 0
02 lutego 2019Hahamefek pisze:
Nie widzę niestety a patrzyłem dokładnie ;( wchodzę przez przeglądarkę chrome na androidzie
Screenshot_20190202-180038.png
Właśnie dodałem z chrome na androidzie, nie wiem jak ty patrzysz...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 9 / / 0
Jakie ziołka polecacie do mixowania z baczka? Rzuciłem szlugi miesiąc temu i nie chce palić tyxu, a na palenie czystego mnie nie stać :P
  • 2717 / 518 / 0
Kup sobie Damiane, Dziewanne i Mięte - np. taką https://www.magicznyogrod.pl/mieta_ziel ... _lisc.html
Pozostałe zioła również znajdziesz w tym sklepie.

Następnie musisz trochę poeksperymentować i znaleźć idealne proporcje dla siebie. Gdy jeszcze paliłem jointy, do 1g mj dodawałem 0.5g mieszanki zamiast tytoniu. Skład na te pół grama wygląda tak: 0.20 damiana, 0.20 Dziewanna, 0.10 Mięta.
Analogicznie dla zrobienia 1g takiego wypełniacza będzie potrzebne 0.4 damiany, 0.4 Dziewanny, 0.2 Mięty a dla 10g - 4g damiany, 4g Dziewanny, 2g Mięty i tak dalej, i tak dalej.

Jeśli nie pasuje możesz dorzucać susz cbd, ale nie ten, który sprzedają po cenach droższych niż normalne jaranie %-D Tylko kup tańszą wersję z nasionami etc. Pamiętam, że na którejś stronie sprzedawali susz cbd 6% 20g za 30 zł? Coś takiego, może taniej. Zawartość nasion poniżej 10%.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 56 / 1 / 0
Nosz kurwa xD. Właśnie sprawdziłem jeszcze raz i nie mam opcji załącznik obok opcje ... Tam gdzie powinno być nie ma nic ;(
  • 567 / 51 / 0
Co jak co,ale moim zdaniem owieeeele lepiej sie pali samemu ,niz w chujowym towarzyswie(takim ktorego sie nie lubi badz sie nie zna i sie nie jest pewnym).Samemu w porownaniu do palenia w chujowym towarzyswie bywa bosko, takto takowe osoby psuja faze,zniechecaja do mj tylko i owiele lepiej sie czule czlowiek jak odejdzie od nich i sam wroci na fazie do domu .A z kims kogo sie lubi to faza bywa piekna nawet lepsza niz samemu smiechawy itp a w chujowym towarzystwie bywa ze nawet roslinka spokoju jaka jest mj bywa ze wkurwienie takie jak po alko po niej .
Ostatnio zmieniony 02 lutego 2019 przez Karolrdm99, łącznie zmieniany 1 raz.
THC :liść:
  • 440 / 32 / 0
Dokładnie. Wielu osobom (mi również) wkręcają się różne bad tripy gdy palę z nieznanymi mi osobami lub takimi których nie toleruję. Zresztą nawet gdy nie palę takie osoby mnie wkurwiają a dopiero gdy zapale w takim 'chujowym' gronie to jest efekt x2. Na szczęście teraz nie zdarza mi się palić z jakimiś pojebami co skutkuje dobrymi ,przyjemnymi czapami :)
"Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł"
  • 567 / 51 / 0
Dokladnie @cosmo6 chujowe grono nie dosc ze zepsuje tripa,to nastroj i zniechecni do mj.Chyba lepiej wcale niz osobami ktorych sie nie lubi i jeszcze dodatkowo psuja nastroj nie dosc ze swoim bytem,.to skapstwem.
THC :liść:
  • 440 / 32 / 0
Ooo skąpstwo to chyba ich najbardziej wkurwiajaca cecha. Nigdy innym ludziom nie żałowałem palenia jak miałem (poprostu taki jestem) a te chuje mając dyszke nie chciały nawet zrobić wiadra xD
"Umysł przypomina żyzny ogród, którym trzeba się codziennie zajmować, aby kwitł"
Zablokowany
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar

Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.