02 lutego 2019Hahamefek pisze: Nie widzę niestety a patrzyłem dokładnie ;( wchodzę przez przeglądarkę chrome na androidzie
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Pozostałe zioła również znajdziesz w tym sklepie.
Następnie musisz trochę poeksperymentować i znaleźć idealne proporcje dla siebie. Gdy jeszcze paliłem jointy, do 1g mj dodawałem 0.5g mieszanki zamiast tytoniu. Skład na te pół grama wygląda tak: 0.20 damiana, 0.20 Dziewanna, 0.10 Mięta.
Analogicznie dla zrobienia 1g takiego wypełniacza będzie potrzebne 0.4 damiany, 0.4 Dziewanny, 0.2 Mięty a dla 10g - 4g damiany, 4g Dziewanny, 2g Mięty i tak dalej, i tak dalej.
Jeśli nie pasuje możesz dorzucać susz cbd, ale nie ten, który sprzedają po cenach droższych niż normalne jaranie
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Ekspert: Środki psychoaktywne zwiększają ryzyko schizofrenii
Specjaliści zauważają radykalny przyrost liczby pacjentów ze schizofrenią i innymi zaburzeniami psychotycznymi, wśród osób, które wcześniej przyjmowały środki psychoaktywne. Z dr hab. n. med. Pawłem Krukowem rozmawia Lilianna Kaczmarczyk.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.