Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
czy prokaina tez znieczula wciagana? informacje sa zbierzne ale znalazle duzo takich ktore mowia ze nie dzial przez sluzowke tylko zastrzyki....moze ktos ma jakie sodswiadczenie...ciekawe czy istenieje znieczulacz ktory zneiczula jak kokaina..kokaina znieczula bardziej cala zuchwe ze az szczeka robi sie sztywna a np lidokaina bardziej mrozi..benzokaian w ogoole slabo znieczula..ciekaw jestem prokainy
  • 36 / 1 / 0
Testowałem obie do mieszanki z koksem i zdecydowanie lepiej wypadła lidokaina. Jakoś to znieczulenie bardziej mi przypasowało.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.