- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Najbliżej jest 4cmc ale trzyma krótko, euforia jest dużo inna niż w MDMA, za duży nieogar i „roztrzęsienie”. Ogólnie działanie słabo łączy sie z kwasem.
O ile z psychodelikiem jest duże pole manewru to z empatogenem jest ciężej
Zaplanowaliśmy z kumplem jego pierwszego tripa na noc z soboty na niedzielę, ale dzisiaj (tj z czwartku na piątek) ziomek zjadł na imprezie pixa niewiadomego pochodzenia
Normalnie byśmy przełożyli ale to jest jedyny termin który nam odpowiada w najbliższym czasie, więc- był ktoś kiedyś w takiej sytuacji? Jak reakcja na kwas? Jak najbardziej zmniejszyć ewentualną tolerkę?
Z własnego i znajomych doświadczenia wiem, że jak dopalasz na candy, to musisz liczyć się z tym, że może ci się włączyć ostry psychiatryk na bani. Tak samo jest jak zapalę przed?
Z miksem LSD + mj jestem zaznajomiony całkiem nieźle, więc na tym etapie na pewno nie będzie zbyt grubo. Pytanie jest o to, czy mnie za bardzo nie wykręci na wyjście do klubu, jak wrzucę jeszcze molly. Alternatywnie, jakby miało być za grubo, wrzucę samo molly po paleniu, to znam i lubię.
W weekend zamierzam zarzucić 500mcg LSD+200mcg eth lada+ 200mg MDMA. Dodam że z samym kwasem miałem doczynienia 3 razy a MDMA 2 razy. I najważniejsze dwa tyg. Brałem 40mg miprocyny i tydzień temu 10mg metocyny.
I teraz pytanie czy taka ilość mnie nie rozwali czy może zadziała tolerancja krzyżowa od dwóch wspomnianych tryptymin. Dzięki za każdą odpowiedz.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.