ODPOWIEDZ
  • 171 / 25 / 0
Siemano.
Jakie jedliscie najlepsze dropsy WASZYM zdaniem w WASZYM zyciu.
Zeby uniknac postow w stylu:
"Kolezka zjadl zielonego mercedesa i mowil, ze bylo pieknie kolorowo"
Chcialbym ujrzec odpowiedzi troszke bardziej rozwinietych jak ta nizej moja:

Jadlem kiedys rozowe vw (2016 mniej wiecej) . Byly to tabletki okragle, dzielone na pol.
Wypilem 0,3 zoladkowej rudej i juz pozniej wiadomo co zjadlem.
Nie wiem co w niej bylo, ale nic jeszcze lepszego do tej pory nie znalazlem.

(Zjadlem polowe)
Chwila przed wjazdem.. sennosc.. zasypiam na stole.. i to dosc mocno. Oczy mi sie zamykaja.
Bodyload zerowy.
Nagle cos w stylu grzybkow mnie uderzylo. Faza prawie identyczna.
Lezac na tym stole poczulem ogromny przyplyw energii oraz euforie. Doslownie wydawalo mi sie, ze w tym momencie zrenica rozszerza sie w 5 sekund do maksymalnych rozmiarow.
Wskoczylem na blat pod barem i do moich kolezkow: "LECIMYYYYYYYYYY !!"
Zuchwa latala na boki i to szybko. Identycznie jakbym chcial szybko zuc gume.
Usmiech ogromny. Suszylem zeby w sumie. Wizuali nie bylo, lecz ogromne wyostrzenie kolorow.
Milosc rowniez nieziemska. Na baletach calowalem kolege po rekach.
Nie tanczylem. Ogladalem swiatla i nie dowierzalem.
Wszystko pamietam, nie mialem urwanego filmu. Druga dorzutka po gdzies tak 2h i 30min przedluzyla jazde o kolejne tyle. Moze to byly nawet 3 godziny..
Do domu bieglem. Nie wiem czemu %-D . Zasnalem szybko. W ciagu 30 minut. Na drugi dzien nie zauwazylem spadku nastroju ani innych zadnych efektow ubocznych.

Dodatkowo pytanie do tej historii:
Wie ktos co to moglo byc, lub jaki mix? Stawialem na MDA+MDMA, lecz wydaje mi sie, ze to jednak nie to, aczkolwiek moglem ostatnio probowac trefnego MDA.
Samo MDMA nie. Jakis czas temu testowalem na koledze dropsa na czystej MDMA i nie mial efektow takich jak ja. W miare mocno go wyginalo, szczekoscisk i brak wyostrzenia kolorow. Pozatym milosny nastroj byl oraz mocna euforia.
Mozliwa jest psylocybina w pigulach XD?

Czekam az ktos rowniez opisze swojego dropsa :extasy: .
Uwaga! Użytkownik Sk4Zii nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 968 / 95 / 0
Ja jadłem żółte kapusty.Whuj bania dziwna i psychodeliczna.Jebanie mózgu blenderem.
  • 1 / 1 / 0
Różowe redbulle, konkretny kozaczek, pizda nie z tej ziemi, minusem jest dosyć konkretny zjazd
  • 246 / 27 / 0
2009
Białe Mitsubishi
Białe krzyż celtycki
Białe wiśnie
Białe Supermany
Białe Motylek
Białe Armani
Białe Pentagram

Najlepsze z Najlepszych
Total rozpierdol, Euforia, energia, miłość i muzaaaaa jezuu Jak ona wchodzila. Bomba nie do opisania. Klatkowanie obrazu
Szczęka wraz z językiem z rana do wymiany po całej nocy mielenia ryjem

Pixy napewno nie na samym MDMA bo energia wypierdalalo na orbitę więc stawiam na Mix z MDA lub fetą, napewno dobra bo w 2009 była kozaka feta.
Uwaga! Użytkownik Diabeusz666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1752 / 239 / 0
Żółte gold bary
Czarne nesspreso
Białe nintendo
W każdym około 200 mg MDMA
  • 3245 / 617 / 0
Znajomy jak mi opowiadał o Myszce Mickey to morda mu się cieszyła właśnie jak u tej Mickey Mouse.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2104 / 465 / 37
Niebieskie mitsubishi, podobno 200 mg MDMA, na 99% bez amfy, ale możliwe że z MDA. Tak mi podbiło OEVy po miprocynie, że stałem 15 minut i gapiłem się w ścianę. Brałem też same i działały super, niesamowita empatia i chęć do zabawy. Znajomy, który zwykle w noc przerabia 4 piguły, jak ma mitsubishi nie bierze więcej niż 2, po 2,5 go odcięło xd
Lubisz koks?
  • 413 / 26 / 0
fioletowe z Holandi,pół wystarczy żeby sie ujebać.
  • 457 / 59 / 0
Białe jigsawy w 2016 na hardcorowym evencie w Holandii :D

jadlem na przestrzeni lat naprawde mnogo pressów, ale jedynie po tych ekstazach czułem prawdziwe ekstazy - byłem miłością. to chyba jedyny raz gdy tak dobrze mi siadlo, podobno 240mg czy cos. jadlem mocneisjze, slabsze, ale tamten lot chyba byl najlepszy - w dodatku przy muzyce ktora zamienia mnie w zwierzaka <3
  • 59 / 2 / 0
Moim faworytem są zielone heineken'y w kształcie butelki, importowane z NL. Połówka robi bardzo dobrze, calak wystrzela na orbitę. After glow z wyraźnymi CEVami, coś pięknego...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.