4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Czy odczuwasz zejście po metkacie?
Tak
413
74%
Nie
143
26%

Liczba głosów: 556

ODPOWIEDZ
  • 171 / 28 / 0
Bez przesady, jak zwiększasz tolerancję w miarę stopniowo to nad ciśnieniem/sercem da się zapanować, na zjazd klon i po problemie :)
Na tym forum znajdziesz wielu, co znacznie mnie przebijają, może niekoniecznie w dziale metkata, ale np. w opio już łatwo... Nie no ogólnie cały ten ciąg był debilny, jak i zaczynanie z kotem iv, nie myślałem, że tak popłynę, na szczęście dość krótko to trwało.
  • 5790 / 1186 / 43
To jeden user się zabił, waląc iv kota z 2 -3 pak.
Kurwa, za dużo to nie jest przyjemnie.
Niektórzy są szaleni.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 924 / 138 / 0
Kiedyś po kocie padłam na łóżko, jak już dałam radę wstać patrzę w lustro a tam same wielkie czerwone żyły w oczach, potem zawsze przed lustrem podawałam żeby te żyły wychodziły...
kotek najgorszy z najgorszych, nic mnie tak nie ciśnie na więcej jak kot. NIC
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 1916 / 335 / 2
Tak, ta chęć na przyjebanie jest straszna, ciekaw jestem jak się ma kot do cracku pod tym względem. Jedyne co ratuje, to cały zestaw anty zjazdowy który opisałem + nastawienie się psychiczne na to, że już koniec fazy.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5790 / 1186 / 43
Ja po prostu wyciskam ostatnie krople i wyrzucam wsio do kosza.
  • 924 / 138 / 0
Crack tak nie cisnie na wiecej jak kot. Kot wygrywa kazde cisnienie. Z doświadczenia.
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 5790 / 1186 / 43
Ja na zwałę zjadłem grzybki i jest git.
  • 645 / 69 / 0
Nie odczuwam jakiegoś "zjazdu" tylko senność i wkurwienie że już zeszlo.
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 3573 / 581 / 1
to se walnij 5 paczek w jeden dzień, zobaczysz
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 171 / 28 / 0
Albo 12 :D
ODPOWIEDZ
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.