Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Amf, meth,mef(ogólnie speedy) są wykrywalne na amfetaminie.
Jeżeli chcesz się oczyścić, to energetyki i piwo zamień na wodę, herbaty; zielona, yerba mate, pokrzywa, czy inne ziółka oczyszczające. Sport pomaga w pozbyciu się ścierwa z organizmu
Piątek dobry gramik a we wtorek testy w szpitalu /siku/, wyjdzie?
Jakieś dobre sposoby na wypłukanie przez te świąteczne dni?
Dzięki z góry :-)
dooominxd pisze:Ja mam pytanie bo chciałem wziąć sobie tak z całego grama amfy jakos za 3 dni i czy zejdzie mi to w przeciągu tygodnia ? bo mój kolega mi mówił że jak chce się przeczyścić po ćpaniu to najlepiej pić dużo energetyków albo piwo bo jest moczopędne . Co o tym myślicie ?
Znam ludzi którzy chodzili na testy nawet zarania z wyjebanymi oczami pan się pyta ile wyjaraleś? a ty nic jestem chory źle się czuję.
To i dżemy na testy(jak się ktoś domyśla gdzie mogą ciągle brać na testy to dobrze wie ze ciągle go pilnują i nie ma gdzie uciec a tam jest dragów więcej niż na .......
Nie będę pisał i łatwiej popaść w nałóg.
A więc przed tym jak zaczniesz ćpać (futer,jaranie)zabezpiecz się w kondon lub jakiś worek co nie przepuszcza cieczy zrób sobie do niego cherbatka (słabej wyglądającej na mocz i wsadz w kutasa,
jak będą chcieli robić testy to nikt ci na jaja nie patrzy,przerywasz woreczek wlewasz cherbatke i huj wszyscy myślą że
cię mają z bananem na ryju a tu huj.
TERAZ ty masz banan na ryju i idziesz dalej jarać.
Ps.
Oczywiście jak pujdziesz lać to udawaj ze ci się nie chce i nie lejesz na zawołanie,
oni bedą cierpliwie czekać i mogą ci kazać puścić wodę z kranu to pomaga uwieżcie,
zachęce wam się lać ale wy nie nalejecie
siusiu tylko cherbatkę.
Widziałem 10 osób które brali na testy. ;-)
Wrażliwość testu najczesciej 1000ng/ml, swoja wagę,zażyta ilość no i napewno wazna informacja jest czy jestes koneserem czy bardziej nałogowcem ;p
Z własnego doświadczenia uznajmy ze od 16 do 22 zjemy 1g i potem czysto to mysle 2/3 dni
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Ten sposób też jest dobry gdy przesadzicie z fu, ale tutaj piszę to jako ciekawostkę, bo nie ratowałem się tym, i IMO bezpieczniej już wrzucić benzo. Część zażytej amfy jest wchłaniana do krwi z nerek, przez co możecie dostać niespodziewanej psychozy po kilku godzinach od fecenia. Zażycie witaminy C utrudnia resorpcję ścierwa z nerek, bo jest większa szansa na to, że ścierwo zostanie wyszczane
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski
Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.